Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حسن عروتی موفق ظهر امروز در جمع خبرنگاران از اقدامات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان سخن به میان آورد و اظهار کرد: در استان همدان دو بیمارستان ملکی تامین اجتماعی فعال است که با خدمات این مراکز و امکانات موجود، بیش از ۹۰ درصد در حوزه بستری رضایتمندی از خدمات پرستاری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مهمترین امتیاز یک بیمارستان اعتباربخشی است و در این خصوص طی چند سال اخیر هر دو بیمارستان ملکی تامین اجتماعی در استان، رتبه خوبی را در کشور کسب کرده‌اند و جزو بیمارستان‌های درجه یک به شمار می‌آیند.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه دفتر پرستاری بیمارستان آتیه و غرضی ملایر چند سالی است که رتبه برتری کشوری را دارند گفت:‌ بین ۷۰ بیمارستان تامین اجتماعی سطح کشور بیمارستان آتیه رتبه اول و غرضی نیز رتبه برتر را داشته که این باعث افتخار است.

وی با بیان اینکه بیمارستان آتیه در خصوص زایمان طبیعی طبق آخرین سالنامه وزارت بهداشت با وجود اینکه بیمارستان  تخصصی زنان نیست رتبه اول سطح استان را کسب کرده است خاطرنشان کرد:‌ این رتبه در بین ۷۰ بیمارستان سطح سازمان سوم بوده است.

عروتی‌موفق از وجود پزشک مقیم زنان در بیمارستان آتیه خبر داد و افزود: سعی شده خدمات مناسب و درخور به مادران ارائه شود و به همین دلیل استقبال خوبی نیز از سوی آنها وجود دارد.

وی با اشاره به ارائه خدمات درمانی از سوی بیمارستان‌های ملکی سازمان تامین اجتماعی در استان به بیماران مبتلا و مشکوک به کرونا گفت: وزارت بهداشت متولی درمان در سطح کشور است اما سازمان تامین اجتماعی به عنوان دومین سازمان ارائه‌دهنده‌ خدمات درمانی، در کنار وزارت بهداشت فعالیت قابل توجهی در کنترل کرونا داشته است.

اختصاص ۱۴۰ تخت برای بیماران مبتلا به کرونا

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی همدان با تاکید به اینکه با شیوع بیماری کرونا در استان اعلام آمادگی کردیم و خدمات درمانی ارائه شد افزود: از ابتدای این بیماری در بیمارستان آتیه ۵۰ تخت کرونا و در بیمارستان غرضی ملایر ۹۰ تخت اختصاص یافت که در برخی از پیک‌ها به خصوص پیک چهارم حتی آمار بیماران به ۱۳۰ مورد در بیمارستان غرضی و ۱۳۸ مورد در بیمارستان آتیه می‌رسید.

وی با بیان اینکه در مدت شیوع کرونا بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار با علائم تنفسی از مجموعه تامین اجتماعی خدمات دریافت کردند که بیش از ۴۵۰ نفر از همکاران نیز به این بیماری مبتلا شدند گفت: در ایام بیماری کرونا برای هر بخش بیمارستان خدمات خاصی در نظر گرفته‌ایم و این باعث شده به همکاران  فشار زیادی وارد شود که قدردان زحمات هستیم.

عروتی موفق با اشاره به اینکه با وجود همه سختی‌ها در ایام بیماری کرونا کوچکترین مشکلی برای تهیه دارو و تجهیزات به خصوص کپسول اکسیژن در درمان بیماران وجود نداشت افزود: در بیمارستان آتیه سه دستگاه اکسیژن‌ساز و در بیمارستان غرضی ملایر دو دستگاه فعال بودند.

وی با بیان اینکه در بیمارستان ملایر گاهی با افزایش مراجعات و کمبود دستگاه اکسیژن‌ساز، کپسول اکسیژن خریداری و استفاده می‌شد تا بتوان خدمات حداکثری را ارائه داد گفت: سال گذشته با وجود شرایط کرونایی و محدودیت‌ها و نیز کاهش مراجعات به پزشکان، ۸۳۲ هزار مورد ویزیت عمومی در مراکز درمانی تامین اجتماعی همدان انجام شده است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان به ۱۶۴ هزار مورد ویزیت پزشک متخصص و ۲۰ هزار مورد ویزیت دندانپزشکی طی سال گذشته در مجموعه تامین اجتماعی استان اشاره کرد و افزود: در این سال ۷ هزار و ۷۰۰ مورد MRI و ۲۴ هزار مورد «سی تی اسکن» انجام شده که ۳۴۴ درصد آمار سی تی اسکن نسبت به سال ۹۸ رشد داشته است.

وی با اشاره به ۱۰۸ هزار مورد مراجعه به آزمایشگاه‌های واحدهای درمانی تامین اجتماعی استان گفت: خوشبختانه با جدیتی که همکاران در واحدهای تابعه داشتند، اقدامات عمرانی نیز به خوبی پیش رفته است که درمانگاه رزن در سال ۹۷ افتتاح شد.

پیشرفت ۵۰ درصدی درمانگاه شهرستان بهار

وی از پیشرفت ۵۰ درصدی ساخت درمانگاه شهرستان بهار خبر داد و افزود: در این ایام دستگاه MRI برای بیمارستان آتیه و سی تی اسکن برای هر دو بیمارستان ملکی خریداری شده است.

عروتی موفق با اشاره به اینکه آمبولانس‌های تامین اجتماعی در استان فرسوده شده بودند و قابلیت استفاده نداشتند که با پیگیری‌های انجام شده مجوز خریداری ۱۴ مورد جدید داده شد و آمبولانس‌های به روز وارد استان شدند خاطرنشان کرد: در حوزه ارتقای هتلینگ نیز موفق شدیم اعتبارات خوبی را جذب کنیم.

وی با بیان اینکه ۴.۵ میلیارد تومان برای ارتقای بیمارستان آتیه هزینه شده و ۳ میلیارد تومان نیز در بیمارستان غرضی عنوان کرد:‌ ارتقای هتلینگ در چهار محور ساخت و ساز، خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز، تهیه امکانات رفاهی برای بیمار و بهسازی و بهداشتی پیش رفته است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه در ارتقای هتلینگ اغلب اقدامات با کمترین مبلغ و با زیباترین شکل ممکن انجام شده است گفت: بازسازی اورژانس بیمارستان آتیه و اکثر بخش‌های مختلف به همین منوال پیش رفته است.

وی با بیان اینکه اورژانس بیمارستان آتیه سال ۷۵ افتتاح شده بود و استانداردهای روز را نداشت که اعتباراتی برای بازسازی اختصاص یافت افزود: یک هزار و ۴۰۰ متر اورژانس با استانداردهای روز آماده شد که ۱.۵ میلیارد تومان در این خصوص هزینه شده در حالی که برخی از استانها ۵ میلیارد تومان هزینه داشتند.

عروتی موفق با اشاره به طرح آبیاری فضای سبز و استفاده از تصفیه‌خانه بیمارستان برای این منظور و بازسازی واحد لندری و رختشویخانه بیمارستان آتیه گفت: بازسازی اتاق عمل طبق استاندارهای روز انجام شد و ۶ اتاق عمل فعال به هفت اتاق عمل فعال با تجهیزات و امکانات به روز رسید.

وی با اشاره به بازسازی کامل واحد استریل مرکزی افزود: بخش  بیماران بین الملل نیز در بیمارستان آتیه راه‌اندازی شده تا درآمدی برای بیمارستان داشته باشد اما با توجه به شرایط کرونا فعلا امکان حضور بیمار نبوده است.

راه‌اندازی ۶ تخت دیالیز در بیمارستان آتیه

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی همدان با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی در طرح سطح‌بندی مجوز  راه‌اندازی تخت دیالیز را به بیمارستان آتیه اختصاص داد و توانستیم امسال ۶ تخت دیالیز را در این مرکز راه‌اندازی کنیم گفت: طی دو هفته اخیر بیماران دیالیزی به بیمارستان آتیه مراجعه و خدمات دریافت می‌کنند که اقدام قابل توجهی است.

وی با اشاره به اینکه برای این منظور ۹ میلیارد تومان اختصاص یافته بود که ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شد و صرفه‌جویی لازم با خرید تجهیزات لازم و استاندارسازی صورت گرفت  افزود: در طرح توسعه، ۱۵ تخت داخی و یک تخت «ای سی یو» در آتیه اضافه شد.

عروتی موفق با بیان اینکه انبار دارویی بیمارستان غرضی ملایر طبق استانداردهای روز راه‌اندازی شد گفت: ساختمان اداری، مسجد و نیز سوئیت برای همراه بیمار با اهدای ۴ میلیارد تومان از سوی یک فرد خیر در این بیمارستان ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه بازسازی زایشگاه بیمارستان غرضی ملایر انجام شده و اتاق عمل نیز استاندارسازی شده است افزود: طرح آبیاری قطره‌ای با توجه به کمبود آب در این بیمارستان مورد توجه قرار گرفته است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی همدان به بازسازی واحد رختشویخانه بیمارستان غرضی ملایر اشاره کرد و گفت: در بازسازی درمانگاه‌ها نیز حداقل استاندارها حائز اهمیت بوده که در درمانگاه سپهری همدان، نهاوند و تویسرکان اقداماتی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: از آنجا که در ملایر نسبت به تهیه دستگاه اکسیژن ساز مشکل وجود داشت و گاهی با کپسول اکسیژن کار انجام می‌شد، مجوز خرید یک دستگاه اکسیژن‌ساز را با اختصاص ۲ میلیارد تومان اعتبار گرفتیم.

عروتی موفق با بیان اینکه دستگاه فیکو در بیمارستان آتیه قدیمی شده بود که با پیگیری‌های صورت گرفته ۲ میلیارد تومان برای خرید  دستگاه جدید جذب شده است در ادامه افزود: سه طرح بزرگ در بیمارستان‌های ملکی سازمان در حال اجراست که یکی طرح نسخه الکترونیکی بوده که به قوت در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه سیستم مکانیزه برای نسخه الکترونیک باعث کنترل هزینه‌ها شده و جلوی مراجعات غیرضروری را گرفته است گفت: با ارائه خدمات الکترونیک در حال حاضر در کمیسیون پزشکی نیاز به مراجعه حضوری نیست و تنها یک بار مراجعه برای معاینه زیر پزشک معتمد کافی است و سایر اقدامات سیستمی پیش می‌رود.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی همدان با بیان اینکه یکی از پروژه‌های مهم سازمان تامین اجتماعی نسخه الکترونیک سازمان‌های طرف قرار داد بوده که این طرح ملی است خاطرنشان کرد: در برنامه ششم توسعه سازمان‌های بیمه‌گر و وزارت بهداشت مکلفند نسخه الکترونیک و پرونده سلامت را برای بیمار راه‌اندازی کنند.

وی  تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی در این خصوص پیشقدم بوده و اواخر سال ۹۷ طرح نسخه الکترونیک در این مجموعه آغاز شد و قرار بود ابتدا با فرهنگ‌سازی کار پیش رود که در این زمینه تاکون اقداماتی در سطح استان صورت گرفت و اکنون در مراکز طرف قرارداد نهادینه شده است.

 ۹۸ درصد پزشکان طرف قرارداد نسخه الکترونیکی می‌نویستند

عروتی موفق با بیان اینکه در حال حاضر ۹۸ درصد پزشکان طرف قرارداد نسخه الکترونیکی می‌نویستند افزود: این طرح هم برای پزشک و هم بیمار و نیز در کنترل هزینه‌ها برای سازمان‌های بیمه‌گر مفید است که خوشبختانه با اجرای آن حتی تداخل دارویی که یکی از موضوعات مهم  بوده دیگر وجود ندارد چرا که سیستم هشدار لازم را می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک‌هزار و ۸۰ نفر از پزشکان استان برای اجرای نسخه الکترونیک ثبت‌نام کرده‌اند گفت: طرح نسخه‌ الکترونیک ملی است و با وجود اینکه تامین اجتماعی پیش قدم به زودی افتتاحیه رسمی می‌شود و اجرای آن در کشور به دست رئیس جمهور آغاز می‌شود.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی همدان با بیان اینکه اسفندماه سال ۹۹ در راستای نسخه‌نویسی الکترونیک، تولید دفترچه‌های کاغذی جدید متوقف شد و در حال حاضر با ارائه کارت ملی خدمات درمانی انجام می‌شود ادامه داد: البته طی روزهای اخیر قطعی برق بر روند نسخه‌نویسی الکترونیک تاثیر گذاشته و گاهی نیز کاغذی پیش رفته است.

قرارداد تامین اجتماعی با رادیولوژیست‌ها 

وی در پاسخ به اینکه قبلا قراردادها با رادیولوژیست‌ها لغو شده بود در حال حاضر وضعیت چطور است ضمن اینکه برخی اعلام می‌کنند دیگر قرارداد ندارند گفت: مدتی پرداختی‌های سازمان تامین اجتماعی به موقع نبود و متاثر از مشکلات سراسری با تاخیر انجام می‌شد، به همین دلیل پزشکان رادیولوژیست قراردادهای خود را لغو کرده بودند اما در حال حاضر پرداخت‌ها به موقع انجام می‌شود و مشکلی نداریم.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان ادامه داد: البته ممکن است پزشکی نخواهد قراردادی با ما داشته باشد و ما نیز اهرم فشار نداریم هرچند می‌توانیم شرایطی فراهم کنیم که تسهیلاتی ارائه شود و افرادی قراردادهایی منعقد کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی برای نسخه الکترونیکی تشویقی در نظر گرفته به این صورت که ۹۰ درصد مبلغ کار تا ساعت ۱۲ شب به حساب پزشک واریز می‌شود گفت: برای داروخانه ۳۰ درصد طبق درخواست خود آنها پایان هر ماه پرداخت می‌شود و مابقی نیز با بررسی لازم صورت می‌گیرد.

عروتی موفق با بیان اینکه در تهیه دارو مشکلی نداریم و اعتباراتی که در اختیار بیمارستان قرار می‌گیرد طبق اولویت برای تهیه دارو و تجهیزات هزینه می‌شود یادآور شد: خوشبختانه از لحاظ پرداخت‌ها مشکلی وجود ندارد.

وی در پاسخ به اینکه درمانگاه شهرستان بهار چه زمانی آماده بهره‌برداری است و کار درمانگاه کبودراهنگ به کجا انجامید؟ گفت: طبق قراردادی که با پیمانکار درمانگاه بهار منعقد شده بود قرار بود کار را ۲۰ ماهه تحویل دهد اما به خاطر بروز مشکلاتی نتوانست و مجدد فرصتی داده شده تا پایان سال کار را تحویل دهد.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان در خصوص درمانگاه کبودراهنگ بیان کرد: سازمان تامین اجتماعی مقرارتی دارد که برای شهرهایی که بیش از ۳۰ هزار بیمه شده دارند، درمانگاه عمومی سطح یک احداث می‌کند که کبودراهنگ این شرایط را دارا نیست اما طبق برنامه سازمان کار در آنجا نیز ساخت چنین مرکز درمانی پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی برای ۶۱ شهرستان مصوبه‌ای تعریف کرد که اگر در آن مناطق زمین موقوفی و رایگان در اختیار قرار گیرد کار ساخت و تجهیزات درمانگاه را خود برعهده گیرد افزود: در این خصوص با مجمع خیرین سلامت کبودراهنگ جلساتی داشتیم که زمینی به مساحت ۲ هزار و ۳۰۰ متر معرفی شد اما متاسفانه دو معارض پیدا کرده که یکی اداره برق است و فعلا کار در حال پیگیری بوده و به دنبال حل مشکلات هستیم.

عروتی موفق با اشاره به پیگیری احداث درمانگاه در بیمارستان‌های ملکی گفت: مجوز ایجاد ۵ هزار متر درمانگاه در محوطه بیمارستان آتیه و غرضی گرفته شده تا درمانگاه‌ها از بیمارستان‌ها خارج شوند و  فضای باقی مانده در راستای توسعه مراکز درمانی استفاده شود.

وی با بیان اینکه بازسازی اورژانس ملایر نیز طرح دیگری است که با توجه به نقطه سوق‌الجیشی بودن بیمارستان ملایر و مراجعات بالای بیماران تصادفات در دستور کار بوده است افزود: به زودی بازسازی و افزایش بنای اورژانس به میزان ۴۰۰ متر انجام می‌شود که خیری قول اهدای ۷ میلیارد تومان برای این منظور داده است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی همدان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قبلا داروهای بیماران مزمن از سوی بیمارستان آتیه به درب منازل آنها ارسال می‌شد و طرح قابل توجهی بود، آیا همچنان ادامه دارد؟ گفت: این کار به صورت مقطعی در اوایل سال گذشته برای بیماران مزمن و سالمند انجام می‌شد اما با مشکلاتی مواجه شد چون تعدادی از بیماران خود استقبال نکردند و محدودیت‌هایی هم در اجرا بود.

شناسایی ۵۳ هزار بیمار مزمن

وی با اشاره به اینکه اقدامی دیگری برای بیماران مزمن و سالمند انجام شد و تحویل داروی یک ماهه آنها به دو ماه افزایش یافت تا شاهد کاهش بار مراجعات به بیمارستان‌ها باشیم اضافه کرد: طبق برنامه‌ریزی سازمان تامین اجتماعی ۵۳ هزار بیمار مزمن شناسایی شده‌اند تا نسبت به مصرف داروی آنها کنترل لازم صورت گیرد که اقدام خوبی در راستای درمان صحیح است.

عروتی موفق با بیان اینکه در راستای اجرای عدالت، ارجاع داخلی مورد توجه قرار گرفته و استقبال خوبی صورت گرفته است عنوان کرد: این طرح امکانی فراهم می‌کند که شهرستانهای دیگر از خدمات تخصصی بهره‌مند شوند.

۵۶۰ میلیارد تومان اعتبارات بخش درمان تامین اجتماعی همدان

وی با اشاره به اینکه تعرفه گزاری خدمات پرستاری در سازمان مرکزی اجرایی می شود و مراحل اولیه طی می‌شود در ادامه بیان کرد: اعتبارات امسال بخش درمان تامین اجتماعی استان ۵۶۰ میلیارد تومان است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان در خصوص وضعیت مراجعات بیماران با مشکلات تنفسی در بیمارستان‌های تامین اجتماعی گفت: در حال حاضر ۹۴ بیمار بستری داریم که تست ۴۲ بیمار مثبت اعلام شده و مابقی مشکوک هستند.

وی در پایان در خصوص استراحت‌های پزشکی نیز بیان کرد: معمولا ۸۵ تا ۹۰ درص  آرای افرادی که به شورای پزشکی مراجعه می‌کنند تایید می‌شود و سختگیرانه با موضوع برخورد نمی‌شود.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان نسخه الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

به گزارش مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟ مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی : خودکشی پزشکان به مرز هشدار رسیده

دیگر خبرها

  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد