Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی اظهار کرد: پزشکان طرف قرارداد تامین اجتماعی خراسان جنوبی از ابتدای سال تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار نسخه الکترونیک صادر کرده‌اند.

فرزاد فیروزی، امروز پنج شنبه ۱۶ بهمن به خبرنگاران رسانه‌های گروهی گفت: در سال ۹۷ در راستای برنامه‌های دولت الکترونیک تصمیم بر این شد تا دفترچه‌های کاغذی جمع آوری و نسخ به صورت الکترونیک صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، وی افزود: در راستای اجرای این طرح پزشکان در سامانه ثبت نام و نسخه بیمار را بر اساس کد ملی ثبت می‌کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه داروخانه‌ها هم در این سامانه عضو هستند بیمار با مراجعه به داروخانه، بدون ارائه نسخه کاغذی می‌تواند داروی خود را دریافت کند.

فیروزی گفت: در ابتدای اجرای این طرح ۶۰ درصد حق ویزیت پزشکان بعد از ۴۸ ساعت به حسابشان واریز می‌شد، اما درحال حاضر به منظور جذب بیشتر پزشکان، ۸۰ درصد حق ویزیت در پایان همان روز به حساب پزشک واریز می‌شود.

وی افزود: پزشکانی که دارای امضای الکترونیک نیز هستند تا ۹۵ درصد حق ویزیت به حسابشان واریز می‌شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد پزشکان طرف قرارداد تامین اجتماعی در استان در سامانه نسخه الکترونیک ثبت نام کرده‌اند، در حال حاضر ۷۵ درصد در این سامانه فعالیت دارند و نسخه الکترونیک را ثبت می‌کنند و در یک ماه گذشته سازمان پهنای باند را سه برابر کرد تا پزشکان مشکلی در این راستا نداشته باشند.

فیروزی افزود: از ابتدای سال تاکنون پزشکان طرف قرارداد تامین اجتماعی خراسان جنوبی بیش از ۲۰۰ هزار نسخه الکترونیک صادر کرده اند.

وی گفت: قطعاً نسخه الکترونیک سبب کاهش مراجعات مردم برای تمدید تاریخ اعتبار و یا تعویض دفترچه، کاهش مشکلات مفقودی دفترچه، کاهش مصرف کاغذ، پایین آمدن درصد خطاهای ناشی از نسخه نویسی و نسخه پیچی می‌شود.

فیروزی یادآور شد: همچنین تمام سوابق بیمار نزد پزشکان در سامانه ثبت می‌شود و برای تجویز دارو کار پزشک تسهیل می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پزشکان نسخه الکترونیکی تامین اجتماعی خراسان جنوبی نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۴۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران

تین نیوز

اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

به گزارش تین نیوز به نقل از پرتال حمل و نقل ، کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر با حضور مربیان اعزامی کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد در تهران برگزار و جزئیات این سامانه تیر تشریح شد .

در این کارگاه تخصصی که با حضور همزمان کارشناسان فناوری اطلاعات و کارشناسان فنی و امور گمرکی گمرکات کشور برگزار شده است ، سامانه تیر الکترونیک توسط مربیان اعزامی از کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد UNECE تشریح شد .

بنابراین گزارش در این کارگاه آموزشی فاطمه اعتماد مقدم مدیر کل دفتر آموزش ، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ، با اشاره به توانایی های ترانزیتی ایران ، اظهار امیدواری کرد برگزاری این کارگاه در مسیر دستیابی به اهداف بین المللی ترانزیتی گمرک ایران حداکثر اثرگذاری را ایفا کند .

در این کارگاه رضا راستی مدیر کل دفتر ترانزیت گمرک نیز کارنه تیر را زبان مشترک گمرکات در دنیا معرفی کرد که سبب تسهیل تجارت است . گمرک ایران نخستین کشور در منطقه و پیشگام بهره برداری از سامانه تیر الکترونیک بوده است که با کشور ترکیه استفاده از این سامانه را کلید زده است .

وی افزود : گمرک ایران بیشترین سهم استفاده از تیر داشته است و اکنون مترصد بهره برداری گسترده از تیر الکترونیک می باشد .

این گزارش می افزاید : اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

این گزارش می افزاید : سیستم e_TIR (تیر الکترونیک) بر مبنای دریافت اطلاعات پیاده سازی شده و این امکان را در اختیار کشورهای عضو قرار می دهد تا از طریق تبادل اطلاعات مربوط به کالاهای تجاری و ترانزیتی فرایند امور گمرکی و نظارتی خود را تسهیل و تسریع کنند .

شایان ذکر است ، این دوره فنی و تخصصی از امروز در مرکز آموزشی و فرهنگی گمرک ایران در تهران آغاز و به مدت ۳ روز ادامه دارد .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی از عصر امروز
  • هشدار هواشناسی سطح زرد در خراسان شمالی صادر شد
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • خراسان جنوبی زیر رگبار رعد و برق
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود